Şarkıları milyonlarca müziksever tarafından büyük beğeniyle dinlenen, Soner Sarıkabadayı, memleketi Kahramanmaraş’ta önce köyüne giderek ninesinin elini öptü, sonra bölgenin buluşma noktası Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde verdiği mini konser ve imza günü etkinliğinde hemşerileri ile kucaklaştı.

Son yılların en popüler sanatçılarından olan Soner Sarıkabadayı, Kahramanmaraş’a gelir gelmez ilk olarak ninesinin yaşadığı Sivricek (Terolar) Köyü’ne gitti. Ninesinin elini öperek hayır duasını alan genç sanatçı, ardından Kahramanmaraş Piazza AVM Buz Pisti’ndeki etkinlikte hemşerilerinin karşısına çıktı.

ÇOK HEYECANLANDI

Konserinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıkabadayı, "O kadar çok mutluyum ki, bu nedenle duygularımı çok iyi ifade edemeyebilirim. Daha önce birkaç kez memleketine gelmiştim ama bir etkinlik için ilk kez geliyorum. Havaalanında inince doğruca ninemin köyüne gittim. Onun elini öptüm. Burada olmak beni heyecanlandırdı. Burasının gönlümdeki yeri başka. Sonuçta doğduğum yer. Beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

HEMŞERİLER COŞTU

Her biri yüksek satış rakamlarına ulaşan “Kutsal toprak”, “Pas”, “Yara bandı”, “Sadem”, “İnsan sevmez mi?”, “Burada biri var”, “İtiraz” gibi hit olmuş şarkıların usta yorumcusu Soner Sarıkabadayı’nın Piazza AVM Buz Pisti’nde gerçekleşen mini konseri ve imza günü etkinliği hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Şarkıları milyonlarca müziksever tarafından ezbere bilinen Soner Sarıkabadayı, mini konserinde, “Gidiyorum hayatından, sana ne günaydın derim, ne sevgilim” dizeleriyle başlayan “Yara Bandı” adlı şarkısını AVM’yi dolduran binlerce kişiyle birlikte seslendirdi.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Buz pisti çevresini dolduran binlerce hayranına gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Soner Sarıkabadayı, konser sonrasında hayranlarına imza dağıtıp hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. Ünlü sanatçı, sevenleriyle mini sohbetler de yaparak onların gönlünde bir kez daha yer edindi.