Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ışıl ışıl görüntüsüyle yeni yıl heyecanını dış görüntüsünden vitrinlerine kadar her noktada yaşatıyor.

AVM içindeki tüm sütunların yanı sıra Piazza’nın dış cephesini saran rengarenk ışıklar, adeta göz kamaştırıyor. Işıl ışıl süslemelerin sardığı ulusal ve uluslararası markaların kampanyaları, bol seçenek ve indirimler de yeni yıl heyecanını adeta taçlandırıyor.

Kent dokusuna uygun göz alıcı mimarisinin ile gün ışığının AVM içine yansıdığı sağlıklı, ferah ve nezih ortamı, herkese rahat bir alışveriş ve yaşam ortamı sunan geniş koridorlarıyla çekim merkezi olan Piazza, yeni yıl alışverişi için yine vazgeçilmez tercih oldu.

KAÇIRILMAZ FIRSATLAR

Seçkin markalara ait mağazaların vitrinlerinin de çam ağaçları, kardan adamlar ve Noel Baba’larla süslediği Piazza’da alışveriş daha eğlenceli hale geliyor. Alışveriş trafiğinin daha da hızlandığı Piazza’da markaların birbirinden cazip indirimleri, yeni yılın ayrı bir coşkuyla karşılanmasını sağlıyor. İndirim hediye kampanyalarını kaçırmak istemeyenler, hem ihtiyaçları olan ürünleri en uygun fiyatla alıyor hem de Mercedes kazanmak için şansı yakalayarak alışverişin keyfini çıkarıyor.