Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 2015’i müthiş sürprizlerle karşılıyor. Yılbaşı heyecanı Piazza’da, Çarkıfelek ile her gün dağıtılacak birbirinden cazip hediyeler ve son model Mercedes kampanyası ile doruk noktaya ulaşıyor. Piazza, yılın sonuna yaklaşırken, pop müziğin sevilen sesi Soner Sarıkabadayı’yı da sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Kahramanmaraş Piazza AVYM, yeni yıl coşkusunu tüm ziyaretçilerin dolu dolu yaşaması için heyecan veren organizasyonlara imza atıyor. 2014’ün son günlerinin tümünde ziyaretçiler için dönecek olan Çarkıfelek, 22 Aralık’tan itibaren Piazza’da şans dağıtmaya başlıyor.

Birbirinden cazip ve sürpriz hediyelerle, yılın son günlerini ısıtacak olan Çarkıfelek’e katılmak çok kolay olacak. Her 100 TL’lik alışverişin karşılığında katılım hakkı elde edecek olan ziyaretçiler, üzerinde rakamların bulunduğu çarkı çevirerek şans arayacaklar. Çarkıfelek, 22 Aralık’tan yılın son günü olan 31 Aralık’a kadar, şans dağıtmayı sürdürecek.

Piazza, yeni yıla yeni yılın en yeni hediyesi Mercedes ile giriyor. 25 Ocak 2015 tarihine dek sürecek olan kampanyada hayalleri süsleyen otomobili kazanmak için alışverişleri belgeleyen fiş ya da faturalarla danışma birimine kayıt yaptırıp bir çekiliş numarası alınması gerekiyor. Ziyaretçiler, her 75 TL’lik harcama için ayrı ayrı çekiliş kuponu alacağından, harcama yaptıkça şanslarını artırabiliyor.

Kahramanmaraş Piazza’daki yılbaşı şenliği, Türk Pop Müziği’nin güçlü yorumcusu Soner Sarıkabadayı’nın 27 Aralık’ta vereceği mini konser ve ardından düzenlenecek imza günüyle doruğa çıkacak. Milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Soner Sarıkabadayı, mini konserinde popüler şarkılarını seslendirip imza gününde de sevenleri ile birebir ilgilenecek.

Piazza AVYM, yılbaşı anısına hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de unutmadı. Yeni yılın renklerini taşıyan stantta, "Piazza 2015 hatırası" yazılı fonun önünde poz veren ziyaretçiler, yeni yılın ilk fotoğrafını çektirip ücretsiz olarak karta basılı olarak alabiliyorlar.