Elbistan kent Konseyi Kadın Kolları Meclisi tarafından temin edilen 250 adet YGS ve LYS hazırlık kitabı, Nurhaklı öğrencilerin istifade edebilmeleri amacıyla, Nurhak Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Marangoz’a teslim edildi.

Kent Konseyi’nde düzenlenen kitap teslim töreninde kısa bir açıklama yapan, Kent Konseyi Kadın Kolları Meclis Başkanı Fatma Erdem, kitapların temini noktasında kendilerine destek olan Sağlık-Sen yöneticilerine ve üyelerine teşekkür etti. Erdem, Nurhaklı öğrenci kardeşlerimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Kadın Kolları olarak canla başla çalıştık. 250 öğrenciye kitap yardımı yaptık. Bizlere destek olan Sağlık-Sen ve üyeleri ile Milli Eğitim Müdürümüz Kürşat Bayazıt’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nurhak Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Marangoz ise, yapılan yardımın çok anlamlı olduğunu ifade ederek, “Kent Konseyi’nin bu yardımı bizleri çok mutlu etti. Duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle Nurhak’taki öğrencilerim adına teşekkürler. Bu türlü yardımlaşma çalışmalarının inşallah ömür boyu devam etmesi dileğiyle Kent Konseyi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Keleşoğlu ise, Kadın Kolları tarafından yapılan ikinci kitap yardımı hakkında şunları söyledi:

“Buradan Kadın Kolları Meclis Başkanı Fatma Erdem ve üyelerine çok teşekkür ediyorum çünkü bu projede çok büyük emekleri geçti. Daha önce Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ettiğimiz çanta, kitap ve kalem paketlerinin ardından şimdi ise Sağlık-Sen kanalı ile Fatma hanımın toplamış olduğu YGS ve LYS kitaplarını 250 öğrencimize hediye ediyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”