Kahramanmaraş’ın kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ile Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin ortaklaşa düzenlediği “Şehit Aileleri ve Gaziler Kahramanmaraş Buluşması 1. Bowling Turnuvası” ile Yazar Hacı Ali Öztorun imza günü etkinliği Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti.

Turnuvayı şehit ve gaziler ile yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli izledi. Turnuva sonunda 1’inci olan Gaziantep şubesinden Adek Fakçı ödülünü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç’un elinden aldı.

Turnuvanın 2’incisi Elbistan şubesinden Taki Tapanca’ya ödülünü AFAD İl Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, 3’üncü olan Adana şubesinden Muhammed Çetin’e ise ödülünü Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkez Sekreteri Murat Bakbak verdi.

Bu arada, 12 Şubat Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında, Onikişubat Belediyesi tarafından organize edilen “Okur-Yazar” buluşması etkinliğine vatandaşlar ilgi gösterdi. Program kapsamında, Yazar Hacı Ali Özturan okurlarına ‘Maraş Merkez Ağzı’ adlı eserini imzaladı.