Elbistan Belediyesi’nin 2015 yılı çöp toplama işlemi için düzenlediği hizmet alım ihalesinin ardından son model araçlar temizlik işlemlerine başladı.

Elbistan Belediyesi tarafından düzenlenen çöp toplama ihalesini alan firma, çalışmalarına başladı. Firma tarafından hizmete sunulan yeni araçlar Elbistan Belediyesi hizmet alanında tanıtıldı.

Burada yeni dönemle ilgili olarak açıklama yapan Elbistan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Veli Üstü, şunları söyledi:

"Elbistan Belediyesi olarak Aralık ayından itibaren 2015 yılı için temizlik işlerini yaptırmak amacıyla hizmet satın alma yöntemiyle 10 adet hidrolik sıkıştırmalı tam otomatik çöp aracı ve 2 adet vakumlu süpürge aracıyla inşallah hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Yeni firmamızla anlaşmamızı ve sözleşmemizi yaptık."

Yeni araçlarla birlikte temizlik işlerinin daha düzenli ve hızlı yürütüleceğini kaydeden Üstü, "Ekip arkadaşlarımızla halkımıza daha düzenli, daha temiz, daha iyi hizmet verebilmek için gayret göstereceğiz. İlçe merkezinin yanı sıra büyükşehir kanunu ile birlikte beldeden ve köyden dönüşen mahallelerimiz olmak üzere toplam 92 mahalleye temizlik hizmetlerimizden faydalanacak. Bu konuda önümüzdeki günlerde daha geniş bir çalışma başlatacağız. Belediye Başkanımız Sayın Av. Durmuş Küçük Bey’in talimatıyla daha düzenli ve hızlı bir anlayışla insanlarımıza bu hizmeti sağlayacağız. Hizmet satın alma yoluyla 12 araç ve Elbistan Belediyesi’ne ait 12 araç olmak üzere toplam 24 araçla temizlik hizmetlerini yürüteceğiz. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Üstü’nün açıklamasının ardından yeni araçlar şehir turu attı.