Karabük İl Koordinasyon Kurulu 2014 yılı dördüncü toplantısı yapıldı.

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi ve il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu 2014 yılı dördüncü toplantısı İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vali Orhan Alimoğlu başkanlığında gerçekleştirilen ve 2014 yılı yatırımlarının değerlendirildiği toplantıya, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı İbrahim Kadı, Belediye Başkan Yardımcıları, yatırımcı daire müdürleri ve yatırımcı bölge müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Orhan Alimoğlu “İl Koordinasyon Kurulumuzun 2014 yılı son toplantısını yapıyoruz. Her toplantıda vurguladığımız gibi koordinasyon kurullarının vazifesi, gayesi, irtibat sağlamaktır. Aksayan bir yer varsa bu aksaklığı gidermek ve hizmetlerin daha süratli, düzenli yürütülmesini sağlamaktır. Yapılan bir işte aksaklık var ise aksaklığın giderilmesi için koordinasyon kurulu toplantısını beklemeye gerek yok. Bunun haricinde koordinasyon kurulları güzel haberler verilen ve icabet ettiği zaman karşılıklı teşekkür edilen toplantılar haline gelir. Haberimizin olduğu, arkadaşlarımızın intikal ettirdiği konularda her zaman müdahale etmeye çalışıyoruz. İlimizde işlerimiz normal bir şekilde devam ediyor. İşçilerimizin daha iyi işçi, ustalarımızın daha iyi usta ve memurlarımızın daha dikkatli işlerini yapması için hepimize düşen vazifeler var. Üstümüze düşenleri yaptıkça işlerimiz daha da güzelleşecektir” dedi.

Vali Orhan Alimoğlu’nun açılış konuşmasının ardından sırasıyla yatırımcı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile bölge müdürleri söz alarak, 2014 yılında ilimizde yürütülen yatırım ve iş programları hakkında koordinasyon kurulu üyelerini bilgilendirdi.