MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa’da yapılan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel İdare Kurulu’na katıldılar.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 88. Genel İdare Kurulu (GİK) ‘İş Sağlığı, İş Güvenliği ve İş Hukuku’ sorunlarının tartışıldığı bir çalıştayla yapıldı. İki aylık periyotlarla farklı şehirlerde değişik bir gündemle gerçekleştirilen toplantıda hazırlanan rapor ilgili bakanlığa sunuluyor. Hazırlanan rapor, programın konuğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’e sunuldu.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın da katıldığı Genel İdare Kurulu Toplantısının çok faydalı geçtiğini belirten MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, “MÜSİAD Karabük Şubesi üyelerimizle birlikte Genel İdare Kurulu toplantımıza katıldık. Bu toplantıda ayırca Şube kurma yetkisinide aldık” dedi.

Başkan Nur ayrıca, toplantı vesilesi ile Karabük’ten Şanlıurfa’ya atanan Vali İzzettin Küçük’ü de ziyaret ettiklerini ve Karabüklülere selam gönderdiğini de kaydetti.