AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Eskipazar Endüstri ve Serbest Sanayi Bölgesi çalışmaları kapmasında TSO Başkanı Sedat Namal’a destek vererek sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi.

Şahin, Karabük TSO Başkanı Sedat Namal’ın İsmetpaşa Endüstri ve Serbest Sanayi Bölgesi için yoğun çaba ve gayret içinde olduğunu söyleyerek, “Filyos limanın ihalesi yapıldı. Tabiki liman ihalesinde şikayetlerin ve itirazların ortadan kaldırılması ve kesinleşmiş olması orada liman inşaatı başlayacak ve ardından endüstri bölgesininde hareketlenmesine yol açacak. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sedat Namal diyor ki, ‘Filyos Zonguldak sınırları içersinde yer alıyor. Biz Karabük olarak yararlanacağız ama Zonguldak’a yatırım yapacaklar. Elbette Filyos limanın bize faydası olacak ve oradan yaralanacağız ama, bizim Karabük’te sanayinin gelişmesi ve büyümesi için Eskipazar İsmetpaşa bölgesinde Endüstri ve Serbest Bölge kurmaya ihtiyacımız var’ diyor. Bende kendisine diyorum ki, ben ve il başkanım olarak arkasındayız ve sonuna kadar destekliyoruz. Bunlar filyosla birbirini tamamlayacak. Şuadan Karabük - Yenice - Zonguldak yolu bölünmüş değil. Şuan Yenice yolunda çok kaza oluyor. Bu yolu duble yol yapmak kolay değil. Şuan Yenice ile Karabük arası 33 kilometre ve 17 tane tünel var. Filyos limanı ve arkasından Endüstri bölgesi olduğundan bu yol kaldırmayacak. Alternatif yollar aramak lazım. Bunun içinde çalışma yapmalıyız. Türkiye yerinde durmuyor Karabük yerinde durmuyor. Geleceğe doğru adımlar atıyor. Yeni hizmet alanları istiyor.AK Parti hem hükümet hem iktidardır.AK Parti olarak günü gün etmek için, eski tas eski hamam devam etsin düşüncesi için göreve gelmedik. Türkiye’yi değiştirmek ve geliştirmek için mücadele ediyoruz. 12 yıldır da bunun gayreti içindeyiz. Biz bir söz vermişsek onun gerçekleşeceğine inandığımız için söyleriz” dedi.

2016 KIŞINDA KAYAK MERKEZİ TAMAM

Mehmet Ali Şahin, uzun yıllardır Keltepe kaya merkezi yapılacaktı ne oldu? diye kendilerine sorulduğunu da belirterek, “ Bu kış değil ama önümüzdeki kış kayak severler Keltepe’de kaymaya başlayacak. Biz bir söz verdik.Bunu da mutlaka gerçekleştireceğiz” diye kaydetti.