Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, yapımı tamamlanan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Mehmet Uzun beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü, Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal, İnşaat Mühendisi Üner Güler Harita Mühendisi Murat Uzun ve Mimar Emine Duyku ile birlikte Yazıköyde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresinin ortak projesi olarak hazırlanıp BAKKA projesi kapsamında yapımı tamamlanan Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi kampusuna yapılacak olan İdari bina yerinde incelemelerde bulunuldu.

Uzun, Yazıköyde yapımı tamamlanan Engelsiz Yaşam Merkezinin olduğu kısma İl Özel İdaresince idari bina yapımı için proje çalışmaları devam ettiğini söyleyerek, “ Proje çalışmaları tamlandıktan sonra idari binanın ihalesi yapılarak kısa sürede tamlamayı düşünüyoruz. Bu gün burada yapılacak olan idari binanın yeri ile ilgili teknik ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Seyyar konkasörümüzü de buraya kurarak zeminden çıkacak kayaları kırarak köy yollarımızda kullanmak sureti ile değerlendirmeyi düşünüyoruz”dedi.