Daha önce Karaman Valisi olarak görev yapan şu anki Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

Vali Kahraman, vali olarak ilk görev yerinin Karaman olduğunu ve Karaman’ın kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini ifade ederek, “Karaman’daki görevim esnasında Ertuğrul Çalışkan Bey İl Genel Meclis Başkanlığı yapıyordu. Kendisi ile Karaman’a dair birçok konuda mesai birlikteliği yaptık. Kendisinin özverili çalışmalarını her zaman takdir etmişimdir. Belediye Başkanı olduğunu duyduğumda çok sevinmiştim. İlk fırsatta ziyaret etmek istedim. Nasip bugüneymiş. Hayırlı olsun" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise, “Öncelikle Sayın Valimize ve değerli eşlerine hoş geldiniz demek istiyorum. Sayın Valimiz Karaman’a emeği geçen, tevazusu yüksek, hoşgörülü değerli bir büyüğümüzdü. Kendisinin de ifade ettiği gibi Karaman’a dair birçok konuda birlikte çalıştık. Kendisi şu anda güzel memleketimizin farklı bir köşesinde milletine hizmet ediyor. Kendisine görevinde başarılar dilerim" dedi.

2010 yılında Karaman Valisi olan Valiliği dönemi boyunca mütevaziliği ile dikkat çeken Kahraman, bir süre merkez valiliği yaptıktan sonra 15 Eylül 2014 tarihinde Erzincan Valiliği’ne atanmıştı.