Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Gençler Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 Yılı Okul Sporları faaliyet programı çerçevesinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 4-24 Aralık 2014 tarihleri arasında 11 Okul takımının katılımıyla Yunuskent Futbol sahasında düzenlenen Genç Erkekler Futbol müsabakaları Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Larende Anadolu Lisesi takımları arasında yapılan final müsabakası ile sona erdi.

Yapılan final müsabakasında rakibi Larende Anadolu Lisesini 3-0 yenen Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyon olarak yapılacak gurup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı. Turnuva sonunda Larende Anadolu Lisesi ikinci, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupaları, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Yalvaç ve Futbol İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından verildi.