Karaman’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Yönetim Kurulu ilk toplantısını Başkan Mahmut Ünüvar başkanlığında yaptı.

Toplantıda yeni yönetimin görev dağılımı ve başkan yardımcıları belirlendi. Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, "Yaklaşan genel seçimler öncesi merkez ilçemiz başta olmak üzere ilçelerimizdeki kongrelerimiz de yapıldı. 17 Ocak’ta yapmayı planladığımız il kongresi için gerekli çalışmalar başlatıldı. Yeni yönetimimiz Karaman halkımıza camiamıza hayırlı olsun. Genel seçimler için daha heyecanlı ve daha aktif, genç kadrolarla sahaya iniyoruz. Milliyetçi, ülkücü hareket kongrelerle yenilenecek, tazelenecek ve sapasağlam bir şekilde iktidar kurultayımız olan 11. Olağan Büyük Kurultay’a ulaşacaktır. Yeminli Türkiye düşmanlarının tahrik ve taarruzlarına göğüs germek, ihanet ve inkarı yenmek için her kardeşimin varını yoğunu seferber edeceğine inancım tamdır” dedi.

Toplantı sonrası MHP İl Başkanlığında İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ve yönetimi ile görüşen merkez ilçe yönetimi tebrikleri kabul etti. Yeni yönetimin başarılı bir süreç geçireceğine inandığını söyleyen İl Başkanı Hatipoğlu “Milliyetçi Hareket Partisi’nin her neferi her an göreve hazırdır. Bu bağlamda yıllardır davamızın çeşitli kademelerinde görev yapmış kardeşim Mahmut Ünüvar yapılan kongre ile Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. Bundan önceki görevlerini nasıl başarılı bir şekilde yürüttüyse bu görevi de en başarılı şekilde yürüteceğine inanıyoruz’’ diye konuştu.