PTT ve Türk Telekom’u ziyaret eden Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, kurum çalışmalarıyla ilgili PTT Başmüdürü Ayşe Kılıç ve Türk Telekom Başmüdürü Mehmet Olcar’dan bilgiler aldı. Başkan Uğurlu buradaki konuşmasında, PTT ve Türk Telekom’un; gelişmiş şehirlerden kırsal alanlara kadar bütün yerleşim bölgelerine hizmet götüren iki önemli kurum olduğunu belirtti.

Her geçen gün çağın gerekliliklerine göre kendisini en son teknoloji ile yenileyerek hizmet kalitesini artıran PTT ve Türk Telekom’un dünya çapında bir konuma geldiğini dile getiren Başkan Uğurlu sizin bu yükselen temponuz “Ülke olarak bizleri de gururlandırıyor” dedi.

PTT binasının çok kullanışlı ve fonksiyonel olmadığına değinen Uğurlu, daha iyi şartlarda hizmet veren bir hizmet binası oluşturulması durumunda gerek imarında, gerekse arsa tahsisinde her zaman kendilerine yardımcı olabileceklerini sözlerine ekledi.

Kurum müdürleri Kılıç ve Olcar ise, belediye ile istişare içerisinde çalıştıklarını belirterek, Karaman Belediyesi’nin yaptığı çalışma ve projelerle şehrimizin artık daha kaliteli bir konuma geldiğini söylediler. PTT Başmüdürü Kılıç ayrıca, bazı mahalle ve bölgelerde PTT şubeleri açmak istediklerini dile getirerek, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’dan bu konuda kendilerine destek olmalarını istedi.