Karaman ili Merkeze bağlı Eğilmez İlköğretim Okulu personeli ve öğrencilerinin hazırladığı ''Benim adım öğretmen'' isimli klip çalışması çok beğenildi. Bu çalışmada emeği olan herkesi tebrik ediyoruz.

İlimizde öğretmen ve öğrenciler tarafından Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlerin anısına hazırlanan klip büyük beğeni toplarken sosyal paylaşım sitelerinde de izlenme rekoru kırıyor.

Merkeze bağlı Eğilmez Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri, öğretmenler günü nedeniyle farklı bir etkinliğe imza atmak istediler. Öğretmenler Van depreminde hayatını kaybeden meslektaşlarının anısına bir klip hazırlama kararı aldılar. Tamamen amatörce de olsa hazırladıkları klipte hem kendileri hemde öğrencileri rol aldı.
Eğilmez İlköğretim Okulu Müdürü Özcan Üstün, 5 dakika olarak hazırladıkları “Benim Adım Öğretmen” klibini izleyen Vali Süleyman Kahraman ile Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy başta olmak üzere tüm öğretmenlerin beğendiğini söyleyerek, “Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlerimizin anısına ve öğretmenler gününde onları da unutmadığımızı göstermek adına hazırladığımız klip sosyal paylaşım sitelerinde oldukça ilgi görüyor. Van’da hayatını kaybeden meslektaşlarımızı bir kez daha saygıyla anıyoruz” dedi.