Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, beraberinde kurum amirleri ile birlikte Telek, Tomarlı, Melik, Taşlıağıl ve Polat Köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Erdem ve beraberindekiler ilk ziyareti Telek Köyü’ne yaptı. Ziyaretler sırasıyla Tomarlı, Melik, Taşlıağıl ve Polat köylerine gerçekleştirildi. Muhtarlar ve vatandaşlarla tarafından karşılanan heyet gittikleri yerlerde köylülerle sohbet ederek, kamu kurumlarının yürüttüğü faaliyetlerle ilgili değerlendirme yaptılar.

Devlet kurumlarının müdürlerinin köylerine gelmesinden ve görüşlerinin alınmasından son derece memnun olan muhtar ve vatandaşlar yapılan ziyaretlerin kendilerini sevindirdiğini ifade ettiler.

Köy ziyaretlerinde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını ilgili kurum müdür ve amirlerine anlatma fırsatı bulduklarını belirten Erdem, köy ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

Kaymakam Faruk Erdem, “Köy ziyaretlerini belirli aralıklarla yapıyoruz ve bugün de bazı köylerimizi ziyaret ettik. Kurum amirleriyle köylere gitmemiz hem vatandaşı mutlu ediyor hem de sorunları yerinde görmemiz açısından çok yararlı oluyor. Resmi kurumlar ve vatandaşlar arasındaki iletişimi artırmayı ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında kurumlarımızın da birbirleri ile koordineli bir şekilde çalışmaları için gerekli planlamayı yapıyoruz. Bu anlamda toplantılardan alınan sonuçlar ve vatandaşlarımızın tepkileri oldukça olumlu. Göstermiş oldukları yakınlık ve ilgiden dolayı köy muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Köz ziyaretlerinde vatandaşları köylerinde hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili de bilgilendiren kaymakam Erdem, köylerde bulunan taziye yerlerini de ziyaret etti. Kaymakam Erdem ve beraberindekiler daha sonra ilçe merkezine döndü.