Kağızman Kaymakamlığı, Kağızman İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kağızman Spor Kulübü ve Kağızman Gençlik Derneği’nce organize edilen Kağızman spor turnuvaları başladı

İlçe halkını sosyal faaliyetlerde buluşturmayı hedefleyen turnuvada futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi gibi branşlarda turnuvalar yer alıyor.

Turnuvanın açılış programına AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül. Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı mensupları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Kağızman için büyük bir öneme sahip kapalı spor salonunu ilçe hizmetine sunduk ki bu tür faaliyetlerle gençlerin spora yönelmesine katı sağlansın. Bu turnuvada bu amaçla organize edildi” diye konuştu.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül ise hazırlanan bu organizasyonla esnafları gençleri kurumları sporla kaynaştırmak birlik ve beraberlik bağını genişletmeyi ve ilçe halkının sosyal yapısına katkı sunmak olduğunu belirtti.

Turnuva açılışı hazırlanan çeşitli gösterilerin ardından sona erdi.