Kars’ta 2014 yılının 3’ncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Günay Özdemir Başkanlığı’nda yapıldı.

Valilik Gazi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Kars Belediye Başkan Vekili Çağlar Bilgir, KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ve yatırımcı daire amirleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşması yapan Vali Günay Özdemir, “Şu ana kadar Kars ilimizde 479 milyon, 171 bin 975 TL. 2014 yılı dönem sonuna kadar harcandı. Bazı kurumlarımızın ödenekleri hala var. Gerçekleşme oranları düşük olan kurumlarımız var. Onlarında artık bu gerçekleşme oranlarını ve harcamalarını en son bir daha gözden geçirmemiz gerekiyor. Kurumlarımızın karşılaştıkları sıkıntılar varsa onları konuşacağız” dedi.

Vali Günay Özdemir’in konuşmasının ardından Belediye Başkanlığı, Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü, İller Bankası Bölge Müdürlüğü, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü, DSİ 24.Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Su İşleri Bölge Müdürlüğü, Karayolları 18.Bölge Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2014 yılında yaptıkları yatırımlarla ilgili sunumlarını yaptı.

Kars İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yatırımcı kurumların yetkililerinin çalışma ve projeleri hakkında yaptıkları sunumun ardından sona erdi.