Kars’ta önceki akşam meydana gelen trafik kazasından hastaneye kaldırılan 3 yaralıdan 1’i hayatını kaybetti.

Kaza, önceki akşam Çevreyolu Sanayi Kavşağı’nda meydana gelmişti. Kars’tan Erzurum istikametine seyir halinde olan Ahmet Şahin idaresindeki 05 RD 317 plakalı özel otomobil, Sanayiye doğru kavşaktan dönen Salman Fatih yönetimindeki 36 M 1276 plakalı minibüsün arka lastiğine çarptı. Minibüs şoförü kazayı yara almadan atlatırken, özel otomobilde bulunan sürücü Ahmet Şahin ve yanındakiler Kıyas Özen ile İsmet Şengül yaralandı. Araçta sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri ve 112 sağlık görevlileri kurtardı. Güçlükle sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere gönderildiler.

Hastaneye sevk edilen yaralılardan Kıyas Özen (56), yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti. Hastane de tedavi altına alınan Ahmet Şahin ile İsmet Şengül’ün durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Öte yandan Kars-Erzurum Karayolu’nda bulunan Sanayi Kavşağı’nda sık sık trafik kazası meydana gelirken, sürücüler Sanayi Kavşağı’ndan trafik ışıklarının olmamasının kazalara davetiye çıkarttığını ve biran evvel yetkililerin Sanayi Kavşağı’nda trafik ışıklarını hizmete geçirmesini istediler.