Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül ilçedeki okul müdürleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kaymakam Üçgül, Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz’den ilçede ki bütün okul ve öğrencilerle ilgili brifing aldı.

Okulların son durumu ve ilçedeki eğitim seviyesi hakkında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, son 2 yılda gelinen noktayı ve başarı seviyesini anlattı. Deniz, “Amacımız Kağızman’da eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkarmak. Bu çerçevede okullarımız bütün eğitim materyal ve bakım ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışıyoruz. Birçok okulumuzda bunları gerçekleştirdik. Aynı zamanda öğrencilerimiz motivasyonunu artırmak amacıyla 7 proje hazırladık. Dereceye giren birçok öğrenci ve okullara ödül vereceğiz.”

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, bütün okul müdürlerinden daha özverili çalışmaları gerektiğini söyledi. Üçgül “Okul müdürleri sadece rutin değil daha benimseyerek çalışırsa bütün sorunlar çözülür” dedi.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül bütün okul müdürlerinden okulları ve öğretmenleri ilgili bütün sorun ve ihtiyaçlarını bir rapor halinde hazırlayarak kendisine ulaştırmalarını istedi. Üçgül Kağızman’daki eğitimi taktire şayan hale getirmek için hep birlikte canla başla çalışacaklarını belirtti.