Şekerbank, Kars’ın 94. kurtuluş gününe özel “Kahraman Kredi” kampanyası başlattı. Karslı esnafın ve küçük işletmelerin her türlü finansman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen “Kahraman Kredi” kampanyası, Kars’ın kurtuluş haftası nedeniyle Kars Şubesi’nde 27 Ekim-10 Kasım 2014 tarihleri arasında devam edecek.

Şekerbank, küçük işletmelerin lider bankası olma hedefi doğrultusunda, bu kesimde yer alan Karslı müşterilerine, düşük faizli ve taksit ötelemeli finansman imkanı sağlayacak. 10 Kasım’a kadar devam edecek kampanya kapsamında 100.000 TL. kredi için ilk taksitte 3 aya kadar erteleme imkanı, aylık yüzde 1.28 oranında faiz ve 1 TL. sabit masraf tutarı uygulanacak.

ŞEKERBANK, ANADOLU İLLERİNİN MİLLİ GÜNLERİNDE ESNAFIN YANINDA

Şekerbank, Anadolu’daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek, üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçlıyor.

Anadolu Bankacılığı misyonu doğrultusunda, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafın yanında olmak amacıyla Kahraman Kredi kampanyasını geliştiren Şekerbank, birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubeleri aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliği sayesinde bulunduğu bölgeye özel çözümler sunuyor.