Sultan Alparslan Koleji, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bayan velileri masa tenisi turnuvasında buluşturdu.

Veliler ve öğretmenlerin kıyasıya yarıştığı turnuvayı öğrenci velileri kazandı. Masa tenisi turnuvasında Esin Korkmaz 1., Zehra Tosun 2. ve Fidan Özkan 3.’lüğü elde etti. Dereceye giren veliler madalyalarını Beden Eğitimi öğretmeni Ayşen Yıldız’ın elinden aldı.

Sulatan Alparslan Koleji Beden Eğitimi öğretmeni Ayşen Yıldız, “Bu tarz turnuvaların veli, öğrenci ve öğretmenin kaynaşmasını sağlarken, eğitim noktasında bizleri bir adım ileri taşıyor” dedi.

Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan, bu tür etkinliklerin veli, öğrenci ve öğretmenleri birbirlerine kaynaştırdığını söyledi.

Akaslan, “Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. Masa Tenisi ve Penaltı turnuvaları yapılacak, Cumhuriyet ve Atatürk konulu Resim Sergisi açılacak. Etkinliklere katılan öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz devam edecektir” diye konuştu.