Kars Sultan Alparslan Koleji yöneticileri 8. sınıf öğrencilerine yönelik 26-27 Kasım’da yapılacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi kahvaltı düzenleyerek moral verdi.

Kolej Müdürü Fatih Akaslan, sınav öncesi öğrencilere moral vermek için kahvaltı verdiklerini söyledi. Akaslan, “Bizim amacımız öğrencilerimizin başarılı olmalarını sağlamaktır. Bu kapsamda öğrencilerimiz sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaktalar. Bu sınav öncesi her öğrencinin üzerinde ister istemez bir sınav stresi yaşanmaktadır. Biz de öğrencilerimizin yaşadığı bu stresi üzerinden atmalarına yardımcı olmak için, onlara moral verip motive etmek için kahvaltıda bir araya geldik” dedi.

Kahvaltı sonrası öğrencilerle sohbet ederek destek olduklarını ifade eden Akaslan, “Çocuklarımızla sohbet ettik, fikir alışverişinde bulunduk. Öğrencilerimizle bire bir hepsiyle görüşerek başarılarını artırma adına öğrenci, öğretmen ve veli üçgeninde neler yapmamız gerektiği konusunda düşüncelerimizi paylaştık. İnşallah önceki sınavlarda olduğu gibi TEOG sınavında da öğrencilerimiz istenilen başarıları yakalayarak bizleri, ailelerimizi ve Kars halkımızı sevindirirler” diye konuştu.