Daday Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 49. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Hasan Er, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Daday Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 49. Olağan Genel Kurulu, Daday’da Alişler Düğün Sarayında geniş katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından divan heyeti seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Birlik Başkanı Dursun Ergin, Başkanvekilliğine Mehmet Altıkulaçoğlu, katip üyeliklere ise Levent Çoşgun ve Seyfi Ramazan Maşalacı seçildi. Divan heyetinin seçiminin ardından gelir gider bilançoları ile faaliyet ve denetim raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi. Başarılı çalışmalarından dolayı Daday Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Er’e, Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı tarafından plaket verildi. Hasan Er’e plaketini Kooperatif adına Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş verdi.

Genel Kurulda konuşan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, esnafın durumunun iyi olmadığını belirterek, kooperatif olarak esnafa destek verildiğini fakat bu desteğin ne zamana kadar devam edeceğini ve ekonominin her geçen gün kötüye gittiğini söyledi.

Konuşmaların ardından başka liste ve aday olmayan genel kurulda mevcut Başkan Hasan Er ve Yönetim Kurulu, tekrar seçilerek güven tazeledi.

Seçimlerin ardından Daday Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Er, tüm katılımcı esnaf ve misafirlere teşekkür ederek, kendisine gösterilen teveccühten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.