AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir’e Cideli işadamı Ayhan Aslan ve ailesi, destek verdi.

Türkiye’nin sayılı işadamlarından Aslan ailesi, AK Parti’den Kastamonu’dan milletvekili aday adayı olan Murat Demir’e destek sözü vererek, yürütülen her türlü çalışmalarda yanında olacaklarını belirttiler.

Aslan ailesinin fertleri olan Necati Aslan, Ayhan Aslan, Orhan Aslan ve Bayram Yusuf Aslan, Murat Demir’e destek olacakları yönünde açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de en büyük sanayi kuruluşları arasında ilk sırada bulunan İÇDAŞ’ın sahibi aynı zamanda KASİAT Genel Başkanı Cideli olan Ayhan Aslan, kendisi gibi Cideli olan Milletvekili aday adayı Murat Demir’i destekleyeceğini söyledi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, Aslan ailesiyle yaptığı görüşmenin kendisi açısından sonra derece verimli ve mutlu geçtiğini belirterek, “Aslan ailesine öncelikle teşekkür ediyorum. Uzun zamandır, Tuzla’da siyaset yaptığımı ve Necati Aslan’ın önerisi doğrultusunda Kastamonu’dan milletvekili aday adayı olduğumu belirttim. Kastamonulu kanaat önderleri ve özellikle Türkiye ve Kastamonu’muzun önemli değerlerinin gerek fikir, gerekse tavsiye ve manevi desteğinize ihtiyacım olduğu için sizi ziyaret etmek ve süreçte bilgilendirmek istediğimi söyledim. Bayram Yusuf Aslan ise, öncelikle adaylığına çok sevindim ve medeni cesaretinden dolayı kutlarım, zor bir işe soyunmuşsun ama üstesinden geleceğini biliyorum. Kastamonu siyaseten zor bir yer. Senin önüne aday adaylık sürecinde çok engeller getirecekler. Çünkü onlar dışarıdan gelenleri kabullenemiyorlar. İnşallah sen bu yapıyı kıracaksın bizde maddi ve manevi tüm gücümüzle çocuklarımla şirketimde senin yanında olacağız. Bundan şüphen olmasın! Sakın yılma kimseye boyun eğme dik dur. Biz, sen vekil olursan gurur duyarız, artık sahilden bir vekil kesin çıkmalı dedi ve ben de kendisine teşekkür ettim” dedi.

Aday adaylığı sürecinde istişare toplantılarının devam ettiğini belirten işadamı Murat Demir, bu kapsamda KASİAD’ın toplantısına katılacağını ve İstanbul’da bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla ve işadamlarıyla yaptığı görüşmeler sonrasında Kastamonu’ya gelerek Kastamonu’da da bir dizi çalışmalar yürüteceğini ifade etti.

Cideli işadamı Murat Demir, AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı aynı zamanda da Tuzlaspor Yönetim Kurulu üyeliği bulunuyor.