Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nde somut adımlar atılmaya başlandı. Bu kapsamda Haziran ayında resmiyet kazanan Taşköprü OSB, yönetim yapılanmasının ardından kamulaştırma işlerine de hızla başladı.

30 Aralık Salı günü Organize Sanayi Bölgesi Uzlaşma Komisyonu tarafından Taşköprü OSB alanı içerisinde kalan parsel sahipleriyle görüşmeler başlayacak.

Taşköprü Belediye Başkanı ve Taşköprü OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Arslan, Taşköprü’nün uzun yıllardan sonra tekrar gündemine getirdiği ve uzun uğraşlar sonucu geçtiğimiz Haziran ayında resmi statüye kavuşan Taşköprü OSB’nin en önemli adımı olan kamulaştırma için hızla sona yaklaşıldığını söyledi. Arslan, “30 Aralık Salı günü OSB’de parseli bulunan vatandaşlarımızla OSB Uzlaşma Komisyonu arasında toplantı yapılacak. Taşköprü OSB’nin bir an önce hayata geçip, ilçemizin kaderinin müspet anlamda değişmesi ve gelişmesi için bu vatandaşlarımızın duyarlı olacağına inancım sonsuz” dedi.

Arslan, Taşköprü OSB’de bacaların tütmesi için sayılı bir zaman kaldığını belirterek, bunun kendilerini heyecanlandırdığını ve ilçede işsizlik sorununu da kalmaması için OSB’nin olmazsa olmaz olduğunu kaydetti.

Arslan, son olarak Taşköprü OSB’nin bu aşamaya gelmesinde büyük pay sahibi olan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın’a, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen’e, Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun’a, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik’e, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim’e ve tüm emeği geçenlere Taşköprü halkı adına teşekkür etti.