Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yapılması planlanan yeni sanayi sitesinin yer arayışları için istişare görüşmeleri sürüyor.

Bu kapsamda Başkan Babaş, son olarak Kastamonu Ağaç İşleri İmar ve Satıcılar Odası Başkanı Ergün Can ve yönetim kurulu üyeleri ile Kastamonu Belediyesinde bir araya geldi.

Yapılan görüşmede eski ve küçük sanayi sitelerinin nereye taşınacağı konusu üzerinde fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkan Tahsin Babaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Belediye Meclis üyeleriyle kısa süre içerisinde toplantı yapılarak sanayi sitesinin taşınacağı yer konusunda istişarede bulunacaklarını kaydetti.

Eski ve küçük sanayi sitesinin taşınacağı yer konusunda istişarelerin devam ettiğini açıklayan Başkan Babaş, “Her kesimden insanla, sanayi esnafımızla, odalarımızla görüşüp istişare ediyoruz. Yakın zamanda da Esnaf ve Ticaret Odalarıyla, Ticaret Borsası ve Belediye Meclis üyelerimizle bir araya gelerek sanayi sitesinin taşınacağı yer konusunda istişare edeceğiz. Sonrasında da kooperatif kurup çalışmalara başlamak istiyoruz. Şehrimize değer katacak güzel çalışmalar peşindeyiz. Esnafımızın isteklerini karşılayabilecek, vatandaşlarımızın da en iyi hizmeti alabilecekleri bir sanayi sitesi kazandırmak en önemli amacımızdır. İnşallah bunu da ortak bir akılla çözeceğimize inanıyorum” diye konuştu.