AK Parti Melikgazi ve Kocasinan olmak üzere iki ilçede, Kasım Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yaptı.

İl binasında ilk olarak gerçekleştirilen Melikgazi İlçe Danışma Meclisi toplantısına, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İlçe Başkanı Timur Barlas, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.

İkinci danışma toplantısı ise, Kocasinan ilçesinde yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Özden’in yanı sıra, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, ilçe koordinatörleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Melikgazi İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe kongre tarihleri hakkında bilgi verdi.

İlk ilçe kongresinin 25 Kasım Cumartesi günü Sarız ve Pınarbaşı ilçeleri ile başlayacağına değinen Özden, "28 Aralık Pazar günü yapılacak Kocasinan ilçe kongresi ile, ilçe kongreleri son bulacak. Yaklaşık bir ay sonra da il kongremizi yapacağız. Bazı ilçe başkanları ve yönetimlerde yapılacak değişikliklerle yeni bir kan, yeni bir heyecanla yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Yapılacak kongreler sonrası önümüzde önemli bir milletvekili seçimi var. Bu seçim başarımızı perçinlemek ve çıtayı yükseltmek adına önemli bir sınav olacak. İnşallah bu sıvandan da başarı ile çıkarız." dedi.

Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ise, geçtiğimiz günlerde 91. kuruluş yıl dönümü kutlanan Cumhuriyet’in tarihine bakıldığında bu ülke için taş üstüne taş koyan bu zamana kadar görev yapmış tüm iktidarlardan Allah razı olsun diyerek sözlerine başladı.

AK Parti’nin 12 yılında bu ülke için büyük başarılara imza attığını belirten Barlas, "Gelin görün ki 91 yıllık Cumhuriyet’in 79 yılı ile son 12 yılını karşılaştırdığımızda aradaki farkı görmemek mümkün değil. O dönemde Dünya üzerinde yaşanan bir takım konjonktür ve bazı gelişmeler olmuş olabilir. Ama samimiyetle, ihlasla ve ferasetle yapılmış olan bu çalışmalar ülkenin 2001 yılındaki açmazından, getirdiği noktalar hepimizin malumudur." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulunuldu.