Ak Parti Bünyan İlçe Başkanlığı 5’inci Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Savaş Gökçe, 400 delegenin 318’inin oyunu alarak güven tazeledi.

Ak Parti Bünyan İlçe Başkanlığı 5’inci Olağan Kongresi Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Kocasinan İl Başkanı Muammer Kılıç ve çok sayıda parti üyesinin katılımı ile Bünyan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşti.

Kongrede konuşan AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe "Bir buçuk yıl önce göreve geldiğimiz günden bu yana iki büyük seçim geçirdik. Bundan hem Belediye Başkanlığı hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaptığımız başarılarlardan dolayı teşkilatıma ve Bünyanlı hemşerilerimize teşekkür ederim. Yeni kongremizde yeni yönetimim ile sizlerin de desteğini alarak yapacağımız hizmetlerle bu yolda hep beraber yürümeye devam edeceğiz. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci ile tüm samimiyetimizle hizmet etmeye ve bu kutsal davaya sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli katılımcılara teşkilatım adına teşekkür eder 5’incisini yapmakta olduğumuz olağan ilçe kongremizin partimize, ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.” şeklinde konuştu.

Yapılan oylamada mevcut başkan Savaş Gökçe , 318 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.