Sosyal İşler Komisyonu etkinlikleri kapsamında, AK Parti Kayseri Teşkilatı, Kızılay Haftası nedeniyle kan bağışında bulundu.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden’in de destek verdiği kan bağışı kampanyasına, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra, kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

Gün boyunca devam eden kampanya ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, kan bağışında bulunmanın önemine değindi. Özden, "Kızılay Haftası nedeniyle Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri’de de kan bağışları devam ediyor. Biz bu kampanyaya dahil olmak amacıyla, teşkilatlarımız, kadın kolları ve gençlik kolları ile kan verme seferberliğine başladık. Teşkilat mensuplarımız ile il binamızda bir araya gelerek, kan bağışında bulunduk. Dünyanın birçok yerine yardım elini uzatan Kızılay, aynı zamanda çok ciddi yatırımlara imza atmıştır. Bu yatırımları yaparak, elde ettiği gelirle dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım ulaştırmaktadır. Bizde teşkilatlarımız olarak böyle bir kuruluşa katkıda bulunmak istedik" dedi.

Özden, Sosyal İşler Komisyonu tarafından tertip edilen, kan bağışı kampanyasına destek veren tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür etti.