Mimarsinan Bölgesi Fatih Mahallesinde Cuma namazı sonrası bölge de ekibi ile inceleme gezisi yapan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç bölge halkı ile sohbet ederek, yapılacak olan hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Mahalle muhtarlarında iştirak ettiği mahalle gezisinde Seyit Mehmet Kayıhan İlkokulu ziyaret edilerek öğrenmen ve öğrenciler ile sohbet eden belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, öğrencilere Kayserispor ve Erciyesspor formaları hediye ederek her zaman spor yapmalarını seyirciden çok katılımcı birer sporcu olmalarını istedi. Okul gezisi sonrası esnaf ziyaretinde bulunan ve mahalle halkı ile sohbet eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, halkın isteği olan talepleri değerlendireceklerini ve kararların istişare içinde alınacağını çünkü hizmeti sunan değil bizzat yararlananların hizmette söz sahibi olması gerektiğini söyledi.

Mahalle gezilerin belediye çalışmalarını değerlendirme ve halkın genel taleplerin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi örnek ve referans belediye olmamızda belki bu mahalle gezilerin büyük katkısı vardır. Çünkü hizmeti yerinde ve zamanında yapmak hizmet bir şölene dönüşün aksi halle hizmet olmaktan çıkar eziyet halini alır. Yanlış yapılan bir köprü, yaya yolu ve park üzücü sebeplere vesile olabilir. Bu açıdan hizmeti sunarken direk olarak bu hizmeti alan vatandaşların fikrini alıyor ve danışıyoruz, tıpkı burada olduğu gibi. Mimarsinan Bölgesi Fatih Mahalle halkı yapılan hizmetlerden memnun oldukların ifade ediyorlar. Çünkü Fatih Mahalle halkı 6 yıldır Melikgazili olmanın farklılığını yaşamaktadırlar" şeklinde konuştu.