Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, dernek, vakıf gibi sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle bir araya geldi.

Başkan Özhaseki’ye günün ilk ziyaretini Sümer Lisesi yaptı. Ziyarete, Lise Müdürü Murat Şimşek, öğretmenler ve öğrenciler iştirak etti. Ziyarete katılan öğrenciler Başkan Özhaseki’ye çiçek verirken Okul Müdürü Murat Şimşek de Başkan Özhaseki’nin Sümer Lisesi’nden mezuniyetinin 40. yılı anısına plaket takdim etti. Başkan Özhaseki de öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Vacit Kip ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Başkan Özhaseki ziyarette vakıf ve dernek çalışmalarına ilişkin görüşlerini aktardı.

Felahiye ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Akali ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Özhaseki’yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette yurt dışında bulunan Ömer Albayrak’ın Başkan’a gönderdiği "Uygarlığın Vizyon Kenti Kayseri" adlı şiir okundu. Şiiri çok beğenen Başkan Özhaseki, Kayseri’nin çok güzel anlatıldığını vurgu yaptı.