Develi Kaymakamı Murat Duru eşi Elif Duru ile birlikte haftada iki aileyi çat kapı ziyaret ediyor.

Develi Kaymakamı Murat Duru çat kapı ziyaretleri kapsamında Erciyes ve Törk ailelerini ziyaret etti. Ziyarette ailelerin dertlerini de dinleyen Kaymakam Duru sıkıntıların giderilmesi gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Erciyes ve Törk ailesi Develi Kaymakamı Murat Duru’nun çat kapı ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirerek Develi Kaymakamı Murat Duru’ya teşekkür ettiler.

Develi Kaymakamı Murat Duru ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamasında, "Bulduğumuz her fırsatta ve belirli periyotlarla Develi’de yaşayan güzel insanlar hemşehrililerime misafir olup onları eşim Elif Duru ile çat kapı ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Törk ve Erciyes ailelerine misafir olup samimi ve içten sohbet eşliğinde onların çaylarını içtik. Hem bizler hem de ziyaret ettiğimiz aileler ziyadesiyle mutlu oldular.

19 yıldır görev yaptığımız bütün ilçelerde olduğu gibi Develimizde de 80 milyon Necip Büyük Türk Milletinin her bir ferdine efendi olmadan hizmetkar olma anlayış ile onlara Devletimizin gülen, riyasız,seven, saygı duyan yüzünü tavizsiz ve en etkin bir şekilde göstermeye çalışıyoruz.

Milletimizin her bir ferdinin duasını almak bizler için şereflerin en büyüğüdür. Hak Teala her daim milletimizin duasını almayı bizlere nasip eylesin inşallah" dedi.