Kayseri’de, Emniyet ve Jandarma’nın kaçakçılık ve uyuşturucu maddelere karşı yürüttüğü çalışmalarda 20,295 litre on numara tabir edilen akaryakıt ve 33,260 gram esrar ele geçirildiği açıklandı.

Kayseri Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pınarbaşı Kızıldere Mahallesi’nde şüpheli bir aracı durdurarak yaptı. Yapılan arama neticesinde 33,260 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin madeni yağ satışı yapılan iş yerlerine yönelik yapılan operasyonlarda iş yerlerinin önünde bulunan araçlara on numara olarak tabir edilen akaryakıt ikmalinin gerçekleştirildiği, olaya müdahale edilmesinin ardından toplam 20.295 litre karışımlı akaryakıt ele geçirildiğinin belirtildiği açıklamada, ÖK, İİ, MSÖ, ve HÖ isimli şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa göre işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.