Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 7. Film Festivali’nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

ERÜ İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, Ünlü Yönetmen Osman Sınav, ERÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Doğan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Mehmet Uğurlu, yönetmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan tören, İletişim Fakültesi tanıtım filmi ile devam etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan ERÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, zoru başardıklarını söyleyerek, "Tam 3 gündür gece gündüz öğrencilerimiz ile burada düşüncelerini paylaştılar. Bu değerli yönetmenlerimiz tüm işlerini bırakıp inanın 4 gündür burada öğrencilerimizle yakından ilgilendiler. Onlara yol gösterdiler. 7 yıldır biz bu festivali dfüzenliyoruz. Zoru başarmak, zora tanık olamadan başarıyı yakalamak mümkün değildir. Biz zora talip olduk ve başarıyı yakaldık. Bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Törende ayrıca, Türk sinemasına verdiği emeklerinden dolayı Osman Sınav’a onur belgesi verilirken, hayırsever işadamı Süleyman Çetinsaya’ya da iletişim fakültesine yaptığı hayırlardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Tören, kurmaca ve belgesel dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.