Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim elemanı ve öğrencilerinden oluşan 15 kişilik bir ekip, Bünyan ilçesinde yer alan 2 adet okulu ziyaret ederek öğrencilerle beraber çeşitli etkinlikler düzenledi.

Ziyaretler hakkında bilgiler veren ERÜ BESYO Öğretim Elemanı Hasan Aksoyak, Okulumuzda yürütmüş olduğumuz Topluma Hizmet ve Uygulamaları dersi kapsamında " Bir senden bir benden hepsi gönülden" projesiyle Türkiye genelindeki ihtiyaç sahibi birçok okula yardım malzemesi göndermekteyiz. Bu etkinliklerin yanı sıra Kayseri ve yakın çevrede yer alan birçok okulumuzda öğrencilerimizle beraber giderek hem oradaki öğrencilerle birlikte çeşitli aktiviteler düzenlemekteyiz hemde malzemelerimiz elden teslim etmekteyiz. Bu faaliyetlerin bir yenisi olarak 19 Aralık 2014 Cuma günü Bünyan’da yer alan 2 adet okulumuz ziyaret ettik. Bu ziyaretler sırasında öğrencilerle beraber gerçekten çok eğlenceli ve güzel dakikalar geçirdik. Birçok branşta müsabakalar ve oyunlar düzenleyerek bu etkinliklere katılan çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik. Ayrıca sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etme ve kısacıkta olsa Üniversite ve ilerideki meslek hayatlarıyla ilgili bilgi verme şansı yakaladık. Öğrencilerde bizlere yazdıkları sevgi ve duygu dolu mektuplarını verdiler. Bizim içinde onlar içinde unutulmaz mükemmel bir gün oldu" dedi.

Aksoyak ayrıca, "Bu etkinlikler süresince Bizleri Bünyan’da son derece sıcak şekilde karşılayan ve misafir eden Bünyan Elbaşı Şehit Jandarma Er Zafer AKKAŞ İlkokulu ve Ortaokulu müdürü, idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca bu etkinlikte büyük pay sahibi olan ERÜ BESYO öğretmenlik bölümü öğrencilerine de yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.