Türkiye’yi bu yıl FİBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde temsil eden üç takımdan biri olan Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜspor), gruptaki ikinci maçını yarın Polonya’da Energa Torun takımı ile oynayacak. Kırmızı-Beyazlı takım bu maç için Polonya’ya iki önemli oyuncusundan yoksun olarak gitti.

Türkiye Birinci Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilk üç haftayı namağlup geçen AGÜspor, yarın FİBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu’nda ikinci maçını oynayacak. Grup ilk maçında kendi sahasında Fenerbahçe’ye mağlup olan AGÜspor, yarın Polonya’da Türkiye saati ile 20.00’da başlayacak maçı kazanarak grupta ilk galibiyetini almak istiyor. Hazırlıklarını sorunsuz şekilde tamamlayarak Polonya’ya giden AGÜspor’da sakatlıkları bulunan Esra Ural ile Lucie Melek Boutrhors kafilede yer almadı.

Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜspor) Antrenörü Ayhan Avcı, oynayacakları Energa Torun maçını kazanarak galibiyet ile tanışacaklarını söyledi. Avcı, ’’Bizim için son derece önemli bir maç. Polonya’dan galibiyet ile dönerek gruptan yükselme adına avantaj elde etmek istiyoruz. Kupada hedefimiz bu sezon ilk kez uygulanacak olan dörtlü finallere katılabilmek’’ dedi.