Forum Kayseri yöneticileri tarafından düzenlenen ’Basın Buluşmasında’ Forum Kayseri Genel Müdürü Gamze Ergel, Kayseri’deki görevinin sona erdiğini belirterek, Forum Trabzon’da görev alacağını söyledi.

Forum Kayseri yöneticilerinin düzenlediği ’Basın Buluşmasına’ Forum Kayseri Genel Müdürü Gamze Ergel, Forum Kayseri Genel Müdür Vekili Ali Kabakçı ve basın mensupları katıldı. Programda konuşan Forum Kayseri Genel Müdürü Gamze Ergel, "Tahminimden daha fazla duygu yoğunluğu içindeyim. Forum Kayseri’de 3 seneyi bitirdik. Bugün itibariyle başka projede yer almak üzere Kayseri’den ayrılıyorum. Onun için istedim ki 3 sene boyunca bizim yaptığımız bütün güzel işlerde bizimle her an beraber olan Kayseri yerel medyasına teşekkür etmek istedim. Her organizasyonumuzda bizim yanımızdaydınız" diye konuştu.

Ergel ayrıca, "Forum Kayseri’yi 3 senede bütün arkadaşlarımla beraber çok iyi bir noktaya getirdik. Bundan sonra da buradaki arkadaşlarımızın çok daha iyi yere getireceğine eminim. Benimde yeni projelere çıkma vaktim geldi diye şimdilik buradan ayrılıyorum. Yeni projem Forum Trabzon olacak. İnşallah burada olduğu gibi orada da en güzel şeyleri arkadaşlarımla birlikte orada da yaparım diye ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.