Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde faaliyet gösteren Genç KAYMEK, öğrencilere sosyal sorumluluk aşılamaya devam ediyor. Bir süre önce lösemili hastaları ziyaret ederek moral veren Genç KAYMEK öğrencileri bu kez de Dünya Engelliler Günü nedeniyle eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Genç KAYMEK öğrencilerinin eğitim ve rehabilitasyon merkezi ziyaretine öğrencilerin yanı sıra KAYMEK Müdiresi Mürşide Gonca Aslan, Genç KAYMEK Müdürü Ali Ulusoy ve Huzur Çınarı Müdürü Serkan Kaya katıldı. Genç KAYMEK Müdürü Ali Ulusoy, Genç KAYMEK öğrencilerinin derslerine takviyenin yanı sıra milli manevi değerler noktasında da çalışmalar yaptıklarını söyledi. İnsanoğlunun iki dakika sonrasına ait bir garantisinin olmadığını ifade eden Ulusoy, engellilerle ilgili duyarlılığı tüm fertlerin hissetmesi ve tüm yapılanmaların engellilere göre ayarlanması gerektiğini kaydetti.

Ziyarette Genç KAYMEK öğrencileri rehabilitasyon merkezindeki sınıfları ziyaret ederek engellilere verilen eğitimlerle ilgili bilgiler aldı. Genç KAYMEK öğrencilerine ziyaretin anısına engelli öğrenciler tarafından çiçek verildi.