Kayseri’de, kafası ve kolları kopmuş halde bulunan inşaat bekçisi, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğunu uğurlandı.

Argıncık Camii Kebirde kılınan cenaze namazına, hayatını kaybeden H.B.’nin (62) çok sayıda yakını ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından H.B. Argıncık mezarlığında toprağa verildi.

OLAY GÜNÜ

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Yakut Mahallesi Eliseven Sokak’ta bir inşaatta bekçi olarak çalışan 62 yaşındaki H.B.’den yakınlarının Pazar gününden itibaren haber alamadıkları öğrenildi. Polise haber veren H.B.’nin oğlu E.B. ve polis ekipleri inşaat alanında arama yaptı. Yapılan arama neticesinde bekçi H.B.’nin kafası ve kolları kopmuş olarak bulundu. Cesedin geri kalanı ise inşaat temelinin altında bulundu. Gece saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından inşaatta ve cesedin üzerinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemenin ardından H.B.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmıştı.