Suat Altın İnşaat (SAİ) Erciyesspor, Kayserispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kayserispor, SAİ Erciyesspor’u 3-2 skor ile mağlup etti.

Kayserispor Kadirhas Tesisleri’nde oynanan müsabaka’da, sarı kırmızılılar, Bobo’nun, 35. Dakikada attığı gol ile ilk üstünlüğünü sağladı. Bobo’nun attığı golün ardından, SAİ Erciyespor’dan da cevap gecikmedi. Maçın ilk devresinin son dakikalarında SAİ Erciyesspor’lu Mehmet Akgün, topu rakibin ağlarıyla buluşturdu. İlk devresi beraberlikle sonuçlanan maça Kayserispor, müsabakanın ikinci devresine ardı ardına gerçekleştirdiği ataklarla hakim başladı. Bobo maçın 58. Dakikasında attığı gol ile takımını 2 - 1 öne geçirerek, takımının hanesine bir sayı daha yazdı. Kayserispor’un farkı bir’e yükseltmesinin ardından SAİ Erciyesspor, kontra ataklarına hız verdi. Edinho’nun 68. Dakika’da attığı gol maçta beraberliği sağladı. 70. Dakikada maçın son golünü atan, Kayserisporlu Bilal Yener Arıca, takımının maçtaki üçüncü golünü atarak, müsabakanın skorunu belirledi.

SAİ Erciyessporlu Necati Ateş’in ve Kayserisporlu Ömer Bayram’ın hafif sakatlık geçirdiği karşılaşmadan Kayserispor 3 -2 skorla galip ayrıldı.