Kayseri Taş Mektepliler Mezunları Derneği, Kayseri Lisesinden mezun olarak öğretmenlik mesleğini icra eden öğretmenleri öğretmenler günü vasıtasıyla bir araya getirdi.

Kayseri Taş Mektepliler Mezunları Derneği Öğretmenler Günü dolayısıyla Kayseri Lisesinden mezun olan ve öğretmenlik mesleğini icra eden öğretmenleri bir araya getirdi.

Yemekte konuşan Kayseri Taş Mektepliler Derneği Başkanı Fevzi Önder “ Bugün öğretmenler gününü sizin yanınızda ne kadar anlatabiliriz. Kayseri Lisesinde çok şey öğrendik ama öğretmen sevgisini, saygıyı öncelikle onları öğrendik. Tekrar hoşgeldiniz diyorum” dedi.

Kayseri Lisesi Okul Müdürü Ahmet Sait İlter “Kayseri Lisesi mensupları olarak şu anda Kayseri Lisesi ayrıcalığını yaşamaktayız. Bu nedenle dernek üyelerimizi tebrik ediyoruz. Sizde bizleri kırmadınız buraya geldiniz. Ben bugünün üyelerimizin bizlerden desteğini hiç esirgemediği için dernek başkanımıza burada bir plaket taktimim olacak” diye konuştu.

Konuşma sonrası Kayseri Lisesi Okul müdürü Ahmet Sait İlter, Taş Mektepliler Mezunları Derneği Başkanı Fevzi Öndere plaket taktimindi bulundu.