Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun sosyal yapısına da omuz veren Kayserigaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Kayserili engellileri yalnız bırakmadı.

Enerji sektöründeki teknik başarılarının yanı sıra, toplumun ihtiyaçlarına cevap veren projeleri hayata geçirmesiyle de sık sık gündeme gelen Kayserigaz, bu kez uğraşlarını engelli vatandaşlar için verdi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, 10 engelli vatandaşa akülü sandalye yardımında bulunan Kayserigaz, engellilerin yaşama tutunmalarına da katkı sağladı. Engelli vatandaşların da toplumun bir parçası olduğunu göstermek, onlar için hayattaki engelleri en aza indirgemek ve herkesin birer engelli adayı olduğunu vurgulamak adına Kayserigaz, Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği ve Kayseri Valiliği ile ortaklaşa düzenlenen programda, Kayserigaz adına Kayserigaz Genel Müdür Yardımcıları Mennan Uzunoğlu ve Adem Dincay, Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Osman Kılıç’a akülü sandalye takdiminde bulundular. Sandalye sahiplerinin de bulunduğu törende, mutluluk dolu anlar yaşanırken, Dernek Başkanı Kılıç ile engelli ve yakınları Kayserigaz’a teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kayserigaz Genel Müdür Yardımcısı Adem Dincay, engelsiz bir yaşama katkı sağlayabilmek için imkanları dahilinde tüm çabayı sonuna kadar vereceklerini belirtirken, dağıtılan akülü sandalyelerin sahipleri için hayırlı olmasını diledi.