Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Değerler Projesi çalışmalarında ayın konusu olarak belirlenen “Sevgi, Saygı ve Merhamet” teması kapsamında Vali Orhan Düzgün ve Çocuk Evleri’ni ziyaret etti.

Vali Orhan Düzgün’ü ziyaretlerinde projeleri hakkında bilgi veren Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, daha sonra “Çocuk Evleri”ni ziyaret etti.

Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından yürütülen “Değerler Projesi” eğitimi Vali Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün’ün desteği ve bizzat katılımı ile yürütülüyor. Her ay farklı bir başlık altında belirlenen konularda toplumsal duyarlılığın artırılmasının hedeflendiği Değerler Projesi’nde bu ayın konusu olarak belirlenen “Sevgi, Saygı ve Merhamet” başlığıyla ilgili etkinlikler Çocuk Evleri ziyareti ile devam etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’ni, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Hökelek ve diğer rehber öğretmen ve öğrencilerle birlikte ziyaret eden Gül Düzgün, evlerde kalan çocuklarla sohbet ederek okul durumları, evleri ile ilgili istek ve memnuniyetleri hakkında bilgi aldı. Ve Çocuk Evleri’ndeki 0-2 yaş grubundaki bebeklerle de yakından ilgilendi.