Okullarına yapılan hizmetlerden dolayı Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulu Yöneticileri ve Okul Aile Birliği Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdiler.

Eğitim alanında örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin…

Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği ile öğretmenler Melikgazi Belediye Dr. Memduh Büyükkılıç’a, Eğitim alanında örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin göstermiş olduğu hassasiyet ve gayretten dolayı teşekkür ederek düzenlemiş oldukları sergiye davet ettiler.

Çevre düzenlemesi ve spor alanı ...

Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Üyeleri, Melikgazi Belediyesinin çevre düzenlemesi, spor alanı ve ağaçlandırma çalışmalarından dolayı mahalle halkı, öğrencileri ve okul idarecileri adına teşekkür ettiğini söyledi.

24 Kasım Öğretmenler …

Okul Aile Birliği ile Okul idarecileri ve öğrencilerden tarafından verilen plaketin çok anlamlı olduğunu çünkü ve çalışanlara şevk verdiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ” Melikgazi Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulu bizim için başlangıç oldu. Daha sonra Osmanlı Mahallesinde 20 derslik ve Anbar Bölgesinde Anakolu inşa ederek hizmete açtık. İldem bölgesinde 32 derslikli Ramazan Büyükkılıç Okulu inşa ederek hizmete açtık. Şu anda iki okul ve bir anaokulu inşaatı devam ediyor. Öğretmen odalarımızın yenilenmesi çalışması ile bu zamana kadar 100’ün üzerinde okulumuzun çevre düzenleme çalışmalarını hayata geçirdik. Kısacası biz geleceğimizi önemsiyor, en önemli yatırımın eğitime ve öğrenciye olmasını belirtmek istiyorum.” dedi.

Okul önlerine hız kesici yükselticiler talebi…

Okul Aile Birliği ile Okul idarecileri okul önlerinde hız kesici düzenleme yapılmasını ve ayrıca tarihi mekânların tanıtımı için geziler düzenlenmesi talep ederek Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederek, okul önlerine hız kesici yükselticiler yapılması talebinde bulundular.