Melikgazi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Müdürü Hamdi Karakuş, Halkla İlişkiler Uzmanı Esra Çuhadaroğlu, eğitmen Ayla Ekinci ile bir grup öğrenci Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek engellilere yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Öğrenciler kendi yaptıkları tabloyu hediye etti…

Melikgazi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrencilerden Furkan Vehbi Bektaş, Rabia Bilal, Süleyman Temizyürek, Emine Ünal ve Tuğba Kandemir “Melikgazi Belediyesi bizlere her zaman yardımcı oluyor. Sosyal ve spor etkinliklere katılmamızı teşvik ediyor ve yardımcı oluyor. Okulumuzun çevresini güzelleştirdi. Okulumuzun yolunu asfaltladı, bahçeye çiçekler ekti. Biz çiçekleri ve ağaçları her gün suluyoruz. Memduh amca bize emanet etti. Spor aletleri verdi biz bunlarla spor yapıyoruz. Bize top aldı. Bazen okulumuza gelip sınıfları geziyor. Bizi hayvanat bahçesine götürüp gezdirecek söz verdi ” dediler.

Sosyal belediyeciliği önemsiyor, değer veriyoruz

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç ise yaptığı açıklamada, “Melikgazi Belediyesi olarak her zaman her yerdeyiz. Sosyal belediyeciliği önemsiyor, değer veriyor ve özünde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu eğitime ve özel bakıma çocuklarımız toplumun bir parçasıdır. Onlar hepimizin yavrusu olup sahiplenmeli ve gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Kurum olarak gerekenleri yasal düzenlemeler içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bu tür eğitim kurumlarını her zaman ayrı bir önem veriyor ve ayrı bir hizmet anlayışı sergiliyoruz “dedi.

Her zaman her yerdeyiz,

Melikgazi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrenciler kendilerin yapmış olduğu tablo ile tabak işlemesini Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’a yardımlarından dolayı ve bu ziyaretin bir anısı olarak hediye ettiler.

Öğrencilerin kendilerin yapmış olduğu tabloyu hediye etmelerinin çok anlamlı olduğunu ve çok duygulandığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, gerek belediye çalışanları, gerek şahsi gerek ise kurum olarak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerine yardımcı olacaklarını söyledi.

Melikgazi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Müdürü Hamdi Karakuş ise Eğitim merkezine yapılan hizmetlerden dolayı şükranlarını bir ifadesi olarak Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç’a plaket takdim etti.