2017 yılı içerisinde Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğunca 4.800 çift’in nikah işlemlerinin yapıldığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, 14 Şubat Dünya Sevgililer Gününde yine yoğun bir gündem yaşanacağını söyledi.

En çok nikah 509 nikah ile Temmuz ayında kıyıldı

Birçok insanın hafızalarda daha kolay kalması ve bir bakıma matematiksel olarak görsel olması sebebi ile 2018 yılı içerisinde de her yıl olduğu gibi özellikle 14 şubat sevgililer günü 38 nikah ile yoğun bir gün yaşanacağını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu her yıl binlerce mutluluğa ev sahipliği yapmaktadır. Birçok genç çift belediye tesislerimizde “Evet” diyerek ömür boyu birlikteliğin en önemli şartını yerine getirmektedir. Bizlerde birçok çiftimizin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak olduk. 2018 yılında 14 Şubat Sevgililer Gününde 38 nikâh işlemini gerçekleştirilecektir. Görsel ve matematiksel veya hafızalarda kolay kalması için 2018’de; 08.08.2018 ile 18.08.2018 tarihinde nikâh işlemlerinde yoğunluk yaşanacaktır” dedi.

Mutluluklar diliyorum

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, evlenmek sureti ile en kutsal birliktelik olan evlilik müessesesini kuran bütün gençlere mutluluklar dilediğini onlar için ve nesilleri için modern ve sağlıklı bir şehir inşa etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.