Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Erciyes Mahallesi’nde 30 Eylül 2016 günü temeli atılan Kapalı Semt Pazaryeri’nin Mahalle halkı ve esnafı için hizmete hazır olduğunu söyledi.

Hisarcık Erciyes Mahallesi, Meydanı Benzinlik arkasına inşa edilen Kapalı Semt Pazaryeri ile Hisarcık Halkının haklı isteğinin yerine getirilmiş olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç “Hisarcık Semt Pazaryeri tamamlanması ile ilçe sınırlarımız içinde pazaryeri sayısı 26 a yükselmiştir. 7 gün de 26 semt pazaryerin kurulması Melikgazi ilçesinin bir esnaf şehri olduğunun göstergesidir. Melikgazi Belediyesi semt pazaryerleri haftanın bir günü pazaryeri olarak hizmet verirken, haftanın 6 günü birçok alanda hizmet vermektedir. Hatta Kurban Bayramlarında kurban kesim yeri olarak kullanılmaktadır. Hisarcık Semt Pazar yeri 1500 m alana sahip olup, 60 esnaf kapasitelidir. Bölge halkına ve şehrimize bir esnaf sitesi daha kazandırılmıştır” dedi.

Esnafa, ekonomiye ve istihdama destek.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Bu Pazaryerinin hizmete açılması ile hem ekonomiye katkı, hem esnaflar için bir satış alanı ve hem de istihdama destek sağlandığını sözlerine ekledi.