Memur-Sen Kayseri İl Temsilciği Aralık ayı İl Divan toplantısı yapıldı

Memur-Sen Kayseri İl Temsilciği Aralık ayı İl Divan toplantısına, AK parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Sonercan Tufanoğlu, Memur-Sen İl Başkanı Aydın Kalkan ve üyeler katıldı.

Memur-Sen Aralık Ayı İl Divan toplantısında konuşan, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Sonercan Tufanoğlu, “Bugün burada Kayseri Memur-sen başkanlarımızın düzenlemiş olduğu, Bayındır Memur-Sen İl başkanlığımızın yapmış olduğu İl divan toplantısına katıldık. Memur-Sen olarak Türkiye’nin birçok yerinde bu tür toplantılara katılıyoruz. Burada yapacağımız geniş çaplı istişarelerde Kayseri teşkilatımızın Memur-Sen’den beklentilerini, 2015 yılındaki kuracağımız toplu sözleşmelerle ilgili taleplerini alacağız “dedi.

Toplantı ’da konuşan Memur-Sen İl Başkanı Aydın Kalkan ise, “Biliyorsunuz bu yıl Memur-Sen’in genel kurullarının yapıldığı yıl oldu. Kayseri’de iki sendikamızda görev değişimi oldu. Ulaştırma Memur-Sen’imiz de görev değişimi oldu. Yine Enerji Bir-Sen de görev değişimleri oldu. Bugüne kadar başlangıcından itibaren tüm sendikalarımızda hizmet eden arkadaşlarımıza ben buradan teşekkür ediyorum” diye konuştu.