Milli Piyango Yılbaşı biletlerinin piyasaya çıkmasının ardından seyyar piyango satıcıları bilet satışlarını sürdürüyor.

Yılbaşı çekilişine sayılı günler kala 50 Milyon TL’lik çekilişin bilet satışları devam ediyor. Yılbaşı biletleri tam bilet 50 TL, yarım bilet 25 TL, çeyrek bilet 12,5 TL ye satılırken vatandaş yılbaşı biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Seyyar milli piyango satıcısı Gülten Yaşar “ İnsanlara umut dağıtıyorum. Kendim de umudumu hiç yitirmedim. Maaş gününden sonra bilet satışlarının artmasını bekliyoruz. Emekliler maaş aldıktan sonra borçlarını ödemekten para kalırsa bilet alacaklar. Bilet fiyatları geçen seneki gibi 12,5 TL, 25 TL, 50 TL büyük ikramiyemiz 50 milyon bu şekilde zamlanmadı aynı şekilde satıyoruz’’ dedi.

Yaşar “’Milletimiz aza kanaat eden insanlar evimin borcu ödensin, okulumun masrafı çıksın diyenler var. Yüksekte gözü yok insanlarımızın yani standart bir yaşam istiyorlar. 29 yıllık tecrübelerime dayanarak müşterilerimizden şunu rica ediyorum bayilerimizin ruhsatı vardır. İsim, soy isim, il kodu, bayilik numarası, kimlik T.C numarası dahil ruhsatlarımızda vardır. Aynen bu bilgiler kaşeye yansıyacak ve vatandaş kimden aldığını bilerek alacak biletlerimizi’’ diye konuştu.

Yaşar son olarak “ Ev hayali kuranlar, kredi kartı borcu olanlar ve bunun gibi insanlar genelde geliyorlar. Kimi çocuklarına çektiriyor, kimi eşlerine, kimi dedelerine herkesinki bir umut ve hayali var” dedi.